» » Jelang laga Mitra Kukar Kontra Persib, Budi Mhythos: Biru Lahir Bathin















SJO BOMBER - Anggo raksukan bobotoh PERSIB anu mantes, yen sa estuna eta hiji alat kanggo maheutkeun silaturahmi oge manjangkeun baraya, Sabendene kitu upami urang nganjang ka lembur tatar pasundan atanapi di mana bae estuning bakal serab ku SIMA MAUNG BANDUNG. oge di pikahurmat ku sasama..

Ngan kade omat mahape ulah di pake kana hal anu baris ngerakeun anu antugna Bobotoh Persib ka cap jalmi anu ngadoresa keun..
Sagedengen urang baris migawe hal anu kirang payus di soca balarea, kedah isin ku raksukan Bobotoh Persib..

Ku margi anjeun mawa harga diri sareung karongkahan anu kalintang Endahna..
#‎Bobotohjuara

«
Posting Lebih Baru
»
Posting Lama

Tidak ada komentar: